De groep

9 vrouwen en 3 mannen. Enthousiast en met een passie voor zingen! Dat zijn wij, Vocalgroup Trust uit Appelscha. Iedere woensdagavond spatten de endorfinen in het rond als we repeteren. Want samen zingen geeft energie én ontspant.

We zingen vier-, soms vijfstemmig, grotendeels a capella en af en toe met akoestische ondersteuning van piano of gitaar. We houden van mooie liedjes die ergens over gaan. Verhalen die ons raken. ‘Trust’ is voor ons een belangrijke waarde. We hebben vertrouwen. In onszelf, in elkaar, in ieders inzet en klank. En vertrouwen in het leven en de toekomst. Om met Ede Staal te spreken: ’t Het nog nooit zo donker west, of ’t wer altied wel weer licht.

 

Op dit moment is Trust nog op zoek naar 1 man èn 1 sopraan voor een mooie balans. Heb je belangstelling om deel te nemen aan deze ontzettend gezellige groep, neem dan contact met ons op. We repeteren iedere woensdag van 20.00 tot 22.00 in Appelscha. Neem even contact met ons op over de exacte locatie!

Zingen wordt nóg leuker als we anderen kunnen laten genieten van onze muziek en de verhalen die ons aanspreken. Dat kan op elke denkbare bijeenkomst zijn waar de intimiteit van onze a capella zang tot z’n recht komt. Belangstelling? Neem gerust contact met ons op.