Waar het precies naar toe zal gaan weet nog niemand helemaal zeker. Waar Trust vandaan komt: 4 vrienden met een gezamenlijke passie voor zingen. We hebben elkaar leren kennen in een gospelkoor en kunnen ons gezamenlijk verwonderen over de pracht van menselijke stemmen in harmonie met elkaar.

We houden van mooie liedjes die ergens over gaan. Of daar nou het labeltje “gospel” aan hangt, of niet, als het verhaal ons raakt, ons bestaan, èn de basis van ons bestaan, dan zingen we het graag. En zo vonden we “Trust”, bij elkaar, en bij de mensen die zich van harte bij ons wilden aansluiten.
Vertrouwen; in elkaar, in elkaars aanwezigheid, inzet en klank. Vertrouwen in het leven en de toekomst en dat er, hoe donker het soms ook lijkt, weer licht komt. Vertrouwen dat er meer is dan we kunnen zien en horen, en wat zelfs niet altijd voelbaar is, maar waarvan we allemaal geloven dat het er is, en waar we verschillende woorden aan geven.
Samen onderweg in vertrouwen, zoekend naar elkaars geluid, elkaars geloof, elkaars verhaal, met elkaar mee onderweg naar… wie zal het zeggen?

We oefenen wekelijks op woensdagavond van 20:00 – 22:00 uur, in de Schutse, Vaart Zuidzijde 74 in Appelscha. We zoeken de balans van een gemengde groep met ongeveer 12 personen. We staan open voor enige akoestische instrumentale begeleiding op bijvoorbeeld piano, gitaar en percussie-instrumenten.

We willen anderen mee laten genieten van de muziek waar wij zo van genieten, anderen mee nemen in een stukje van die weg, met de verhalen die ons zo aanspreken. Dat kan op elke denkbare bijeenkomst zijn waarin de intimiteit van onze a capella zang tot z’n recht komt en waar oor en oog is voor de mooie verhalen van onze liedjes.
Belangstelling? Neem gerust contact met ons op.